Leer Werkbedrijf Uniek

Leer Werkbedrijf Uniek werkt met diverse samenwerkingspartners uit de omgeving. Hieronder hebben we een samenwerking uitgelicht.

Leer Werkbedrijf Uniek heeft 2 nieuwe werklocaties!

Leer Werkbedrijf Uniek werkt sinds kort samen met MixMasters B.V. en The Bar Factory B.V. in Duiven. Beide bedrijven sprak het concept en werkwijze van Leer Werkbedrijf Uniek erg aan.
Na een periode van proefdraaien en wennen aan elkaar zijn de kandidaten van Leer Werkbedrijf Uniek al opgenomen in de teams van beide bedrijven. Voor elk bedrijf heeft dit een goede wisselwerking op het personeel. Dit geeft ook hen een motivatie zodat iedereen een kans krijgt op de arbeidsmarkt.

De kandidaten van Leer Werkbedrijf Uniek krijgen diverse werkzaamheden aangeboden naar hun interesse, kwaliteiten en mogelijkheden. Hiermee ontzorgt Leer Werkbedrijf Uniek beide bedrijven en bieden beschermde leer-werkplek(en) aan mensen die de afstand tot de arbeidsmarkt willen verkleinen.

Samen werken wij aan je toekomst!
 
Met deze sociale samenwerking met Mixmasters B.V. en The Bar Factory B.V. geven beide bedrijven een bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap