Werknemer

WIE BEN JIJ?

Wil je graag zelfstandig gaan werken in een (regulier) bedrijf? Wil je hiervoor nog wat vaardigheden ontwikkelen? Ben je gemotiveerd om te leren en om te gaan onderzoeken welk werk en welke werkplek bij jou passen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij willen mensen die nog ‘even wat extra ondersteuning nodig hebben’, de kans geven door te groeien naar een reguliere werkplek.

Ben je een tijdje niet aan het werk geweest en wil je weer werken? Denk je dat je de werkdruk van een groot commercieel bedrijf nog niet aankunt? Dan kun je bij ons starten in een vriendelijke omgeving waar we rekening houden met jouw mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld bakker worden, maar kun je het werktempo in een bakkerij nog niet aan? Dan kun je dat bij ons trainen.

Of, heb je last van angsten of ben je overgevoelig voor prikkels? Dan vind je bij ons rust en structuur.

Kortom, we kijken samen wat we van jou kunnen vragen zodat de werkdruk niet te groot wordt. Jij staat bij ons meer centraal, dan het werk.

WAT GA JE DOEN?

Bij Leer Werkbedrijf Uniek hebben wij een gevarieerd aanbod van werkzaamheden:

  • alle werkzaamheden in de voedingsfabriek
  • balie/ receptie
  • (financiële) administratie
  • schoonmaak
  • horeca
  • techniek
  • verpakken en verzenden
  • werkzaamheden in de tuin/ buiten.

Hoe komen wij aan zo een gevarieerd aanbod?

Alle werkzaamheden bij onze samenwerkingspartners stellen zich open voor onze werknemers als leer-werkplek. Dat geldt ook voor onderdelen van functies als dat helpt in jouw ontwikkeling als werknemer of als mens. Wanneer er vraag is naar bepaalde taken en wij die niet voorhanden hebben, gaan we die binnen ons (opgebouwde) netwerk zoeken.

WAT WORDT ER VAN JE VERWACHT?

Wij zijn een sociale onderneming waar (passende) eisen aan de werknemers worden gesteld. Bij onze organisatie ben je werknemer en niet ‘een cliënt’ of ‘kandidaat’. Dat betekent dat we iets van je verwachten. Daar gaan we samen duidelijke afspraken over maken. Wat voor werk wil je doen? Wat spreken we daarover af? Wat wil je leren of ontwikkelen? Welke begeleiding heb je nodig? Wat is verder belangrijk voor jou om je werk bij ons te kunnen doen?

We gaan regelmatig in gesprek en dan gaan we het hebben over deze afspraken en doelen: wat heb je nodig om jouw doelen te kunnen bereiken? Wat heb je nodig om je werk goed te kunnen doen?

HOE HELPEN WIJ JOU EN WAT LEVERT HET JOU OP?

Bij ons krijg je de kans om jouw (beroeps)vaardigheden en jezelf als werknemer verder te ontwikkelen. Wij houden rekening met wat jij nodig hebt. We benutten jouw kwaliteiten zodat je goed tot je recht komt.

Je kunt doorstromen naar andere werkplekken of, we zoeken stages bij andere bedrijven buiten Leer Werkbedrijf Uniek. Dit alles met als doel jou voor te bereiden op een leuke en passende baan op de reguliere arbeidsmarkt. Natuurlijk laten we jou dan niet zomaar gaan,…we zorgen voor een geleidelijke overgang en nazorg wanneer dat nodig is.